maandag 26 november 2012

Eventjes terug van weggegeweest

Na een lange afwezigheid zijn we er (eventjes???) terug. Net gemerkt dat door het vele bezoek op mijn site de hosting mannen zo lief zijn geweest om mijn site te deleten. Lekker.

Ondertussen hebben we hier Windows 8 geïnstalleerd om de laptop en zijn we best tevreden over het eerste gebruik van het nieuwe besturingssysteem van de mannen (en vrouwen) in Redmond. Hoewel de interface duidelijk bedoeld is om gebruikt te worden met een touchscreen is het wel een leuke verbetering. Het geeft je in ieder geval zin om aan de slag te gaan met een tablet. En er hoeft dus  niet noodzakelijk een appeltje op te staan :-).

Heb trouwens net via de site van Dell een leuk speelgoedje gezien. Een 12 inch ultrabookje met en omkeerbaar scherm. Netjes. Alleen het gewicht is een domper op de feestvreugde. Een tablet van 1,3 kg is niet altijd even praktisch lijkt me. En eigenlijk ook net iets te duur :-(.

Maar het concept is echt wel een topper. Daar hebben ze bij de grote vernieuwers van Apple nog niets op gevonden.



Na een deugddoende rustperiode op lichamelijk en geestelijk vlak ligt de honger om weer bij te leren en er iets mee te doen weer op een normaal niveau (hoog dus). Hopelijk kunnen we er iets mee.


Groentjes iedereen.