zondag 19 augustus 2012

Veel te heet om te denken.

Vandaag was het eindelijk een dag waarop we konden zagen over hoe warm het nu wel is. Net als gisteren temperaturen van rond de 36°C. Na anderhalve maand van regen, koude en een zomer die naam niet waardig is er nu dan toch hitte, zweetproducerende hitte.
En ondanks de hitte kunnen genieten van wederom een fantastisch lekkere maaltijd, zoals altijd liefdevol bereid door Sieke. Gevolgd door een avondwandeling in Sint-Niklaas. Met dikke donkere wolken en bijhorende donder en bliksem.
En nu het buiten afkoelt (of toch zoiets) werk ik nog wat aan mijn site.
Een drukke, bezige zondag dus ;-). Gisteren nog wat foto's genomen en er zitten er weer een paar mooie tussen. Nog wat bijwerken waar nodig en ze kunnen er weer bij, bij de toekomstige online album's.










Mooie luchtfoto's. De ondergaande zon die wat tussen de wolken kwam piepen en een prachtige stralenkroon creeërde. Machtig om te zien en nog veel leuker dat het gelukt is om ze te vangen op "papier". En natuurlijk bij zo'n weer ook de onvermijdelijke ballonnen (we zitten in het Waasland voor iets he).







Kortom, een leuke, warme en luie zondag met een "productief " einde. Voor sommigen net iets meer werkgerelateerd productief dan voor anderen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten